Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube.

«Період переходу зі сплячого режиму на пробуджену свідомість називається трансформація особистості. Це процес, який схожий на постійне переродження, коли щось вмирає і на зміну народжується нове. Метафорично – це схоже на гусеницю, лялечку, метелика, а душа одна. Людина, що перетворюється всередині, змінюється і зовні. У трансформації є кілька етапів і не варто очікувати, коли вона закінчиться, а потрібно просто прийняти її та навчиться проживати ці стани», - розповіла Мусалян.

Мусалян сказала, що коли відбувається трансформація, то ви починаєте відчувати, що ваше життя ніби більше не має сенсу і ви тупцюєте на місці. Також, повідомила вона, що в деяких випадках починаються проблеми зі здоров'ям і це як знак того, що ваша душа більше не дає харчування тілу, вашій особистості. І таким чином сигналізує вам про те, наголосила вона, що необхідно щось міняти. У такий період у людини може з'являтися зайва вага, акцентувала вона, і депресивний стан.

«Зазвичай перед початком метаморфоз людина починає відчувати себе непотрібною, ніби все, що мало раніше сенс, перестає бути актуальним. Може виникнути бажання змінити професію, звільниться з попереднього місця роботи, змінити місце проживання. І нерідко початок трансформації може супроводжуватися завершенням відносин, шлюборозлучним процесом чи зрадою. У кожної людини це дуже індивідуальний сценарій», - резюмувала Мусалян.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нонна Мусалян наголосила, що зараз дуже важливий період, коли книга доль відкрита.

Також Знай.ua повідомляв, що її колега Надія Штабська надала рекомендації, як розрахувати свій персональний код.