Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Беседы».

«Велика кількість людей інфантильні, навіть у homo sapiens інфантильність є видовою ознакою, тому що ми соціальні істоти. Людина не стане людиною, якщо не пройде соціальне виховання», - наголосив Гайдай.

За словами експерта, хороший приклад необхідності соціального виховання – це люди, яких з малого віку залишили на виховання тваринам: вони не перетворяться на людей, а ще будуть поганими тваринами через відсутність генетичної пристосованості до життя в дикій природі.

«Людині потрібно 20 років, щоб стати самостійною людською особиною. Залежність від батьків, школи та начальства породжує нашу інфантильність і, на жаль, ми її несемо весь час», - наголосив Гайдай.

Як зазначив політолог, у нашої влади дуже сильно проявлена інфантильність, вони вважають, що вони не можуть помилятися. За словами експерта, виходячи з останнього пресмарафону президента можна було зрозуміти, що з нього виходить риторика «ви всі помиляєтеся, але не я».

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Це означає, що людина не здатна до розвитку: якщо ти вважаєш, що не можеш помилятися, то ти не можеш розвиватися», - сказав Гайдай.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Рохов розповів, що впливає на рейтинг правлячої партії.

Також Знай.ua публікував слова Олега Хом'яка: Заява Арестовича відкрила можливість створити хаос тим, хто зацікавлений у цьому.