Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Як правило люди до таролога приходять з різними питаннями, жінки здебільшого підіймають питання про особисте життя та роботу. Чоловіки теж підіймають питання особистого життя. Приходять люди зазвичай напередодні новорічних свят, але й усі інші дні теж можуть бути звичайним прийомом з різними питаннями», - розповіла Казачок.

Казачок сказала, що коли таролог вибирає колоду, вона має відгукнутися, бо ти маєш розуміти і відчувати, що це твоя колода, і тільки тоді вона буде робітником. Є кілька систем колод, підкреслила вона, це колода Алістера Кроу, він був масоном і знаменитим містиком, а є класична система - це таро Райдера Уейта. Також є колоди, повідомила вона, які відповідають на питання виключно особистого життя.

«Є питання про бізнес – вони дивляться на колоді божественної спадщини або на класичній колоді Уейта. Найголовніше, коли людина приходить, їй потрібно спочатку чітко розуміти, що вона хоче запитати. І так само людині треба розуміти, з яким запитом вона безпосередньо прийшла до таролога. Тому що більшість людей приходять без конкретних питань. Людина, яка йде до таролога, повинна розуміти, що її ця тема хвилює настільки, що вона готова звернутися, отримати і прийняти цю відповідь», - резюмувала Казачок.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, що Коронавірус піде на спад у двадцятих числах.

Знай.uа писав, цифра три - це вміння слухати і чути, - астролог Розалія Романова.