Про це він розповів у програмі «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Справа в тому, що ніколи не попруть на сильного супротивника. Якщо витрати від війни будуть сильнішими, ніж насолода перемоги – жодної війни не буде. На даний момент Україна все ж таки є стримуючим фактором для Росії, оскільки повномасштабна війна для Росії обернулася б не так економічними тяжкими наслідками та санкціями, як потоками 200-х вантажів, величезною кількістю трупів, крові. А Україна просто так не здасться», - каже він.

За словами Толкачова, у Москві це розуміють.

«Тут з'являється такий фактор, що росіяни, звичайно, можуть бути скільки завгодно накачані, але не готові платити своїм життям за те, щоб відстояти свою перемогу у війні з Україною. Таким чином, у найближчі два-три місяці війна з Україною – це не реалістичний сценарій. Війни повномасштабної, повноцінної та наступальної не буде», - стверджує він.

Проте, на думку політолога, може розпочатися стабілізаційна операція, якщо в Україні буде цілковитий бардак усередині.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Путін був готовий до захоплення Криму ще у 2009 році. Проводилася рекогностування на місцевості, перекидалися війська до кордонів. Але у 2009 році не було дестабілізації у Києві. Була передача влади з рук у руки, так чи інакше центр влади залишався. У 2014 році центр влади був порушений, було лихоліття, момент хаосу, коли навіть елементарне ухвалення рішення про перекидання українського спецназу в Крим не було кому прийняти. Ось цими нюансами, вікнами можливостей Росія якраз і користується», - робить висновок він.

Знай.ua повідомляв, що Ілля Пономарьов розповів, чи слід очікувати на повномасштабну війну Росії з Україною.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Демартіно розповів, як соцмережі допомогли Росії окупувати український Крим.