Про це він розповів у програмі «Головне» на каналі MY.UA із Катериною Павловою.

«Навіть не хочеться називатися російською діаспорою, бо одразу приналежність до цього злочинного режиму відчуваю. Російський Лондон є, є навіть російський політичний Лондон, який був заснований моїми колегами і мною ще 2010 року, коли почався активний протестний рух. Рух «Говоріть голосніше!» створювалося в ті роки, і почалася історія російського політичного Лондона», - наголосив він.

Він також розповів, що думає російський Лондон про політику президента Росії Володимира Путіна.

«Частина його підтримує, частина виступає жорстко проти. Але ядро політичного Лондона має чітке розуміння, що нинішній режим злочинний, порушуються права і свободи громадян не тільки в Росії. Росія, на жаль, стала міжнародним злочинцем, коли анексувала Крим», - констатує Сидельніков.

Він зізнається, що не завжди вдається донести цю думку жителям Росії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Коли ми відчуваємо відповідь влади, потуги переслідування, - значить, ми робимо все добре, якщо вони так реагують нервово. Посольство Росії кілька разів подавало ноти протесту владі Великобританії на мене та моїх колег, що ми не можемо проводити мітинги. А в Росії цього немає, бо немає ні виборів, ні судів, ні ЗМІ – нічого немає. Ми можемо в Лондоні абсолютно спокійно вийти на акцію протесту і нас ніхто не ні розганятиме, ні переслідуватиме, бо ми все робимо в рамках закону. Це дозволено. Поліція не займається свавіллям», - розповідає політик.

Знай.ua повідомляв, що футуролог Олексій Толкачов вважає, що На даний момент Україна все ж таки є стримуючим фактором для Росії.

Також Знай.ua повідомляв, що Ілля Пономарьов розповів, чи слід очікувати на повномасштабну війну Росії з Україною.