Про це він розповів у своєму блозі.

«Не лише гучний, а й резонансний виступ президента, бо справді було дуже багато цікавого сказаного. Мені здається, що з головним завданням, а головне завдання президента сьогодні це дати заряд позитиву, енергії та сигнал сили, він впорався. Він не виглядав пригніченим чи розібраним», - зазначив Бортник.

За словами експерта, на виступі у Верховній Раді президент виглядав набагато краще, ніж на останній пресконференції. На думку політолога, за змістом виступ у ВР був набагато кращим, ніж пресконференція, бо в ньому було багато економічних цифр.

«Цей виступ у Верховній Раді був справді більш схожим на аналіз чи спробу аналізу внутрішнього та зовнішнього становища не лише України, а й команди влади. Саме тому президент дуже багато говорив про свої успіхи та плани, хоча половину терміну Зеленський уже відпрацював», - сказав Бортник.

Як зазначив політолог, президент практично не торкнувся проблемних тем, які викликають кризу довіри між суспільством і владою. Також, як зазначив експерт, тема деолігархізації заміняла тему боротьби з корупцією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв пояснив, з чого розпочалося розслідування Bellingcat.

Також Знай.ua публікував слова Сергія Доротича: Кожна друга реалізація товарів та послуг – нелегальна.