Про це він розповів у своєму блозі.

«Це Путін сказав, щоби навесні не заповнювати газові сховища? Це росіяни зупинили два заводи, і на пік епідемії не було кисню у нас в лікарнях? Це все вони, чи це все-таки результат роботи влади?», - сказав Атаманюк.

За словами експерта, влада постійно прагне зняти з себе відповідальність за деякі проблеми в країні, але, на думку експерта, проблеми з енергетикою не вийде перекинути на когось іншого.

«Люди з романтичними та ідеологічними спонуканнями виходили на Майдані проти корупції та за проукраїнську політику. Ми маємо ту саму корупцію, тільки вона ще помножена на непрофесіоналізм сьогоднішньої влади», - наголосив Атаманюк.

Як зазначив економіст, якщо в найближчому майбутньому влада далі продовжуватиме припускатися помилок у керівництві країною, особливо пов'язані з енергетикою, що спричинить віялові відключення, то, ймовірно, що люди почнуть виходити на акції протестів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк заявив, що газ мав бути закуплено ще навесні.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Атаманюк пояснив, чим міграційна криза вигідна урядам Польщі, України та Білорусі.