Про це він сказав в ефірі програми “Розвилка” з Любов’ю Завальнюк.

“Епоха, за якої Лукашенко намагався балансувати, для нього закінчилася. Але чи це означає, що закінчилися всі проблеми на пострадянському просторі? Ні. Поки не буде зроблено аудит Біловезьких угод, поки ми не отримаємо відповіді на ті питання, які реально витають у повітрі – пострадянський простір так і залишатиметься зоною конфлікту, а не зоною примирення чи комфортного існування”, - сказав Руслан Бізяєв.

Він наголосив, що це ключовий аспект, який гальмує розвиток усіх пострадянських республік.

За його словами, зараз нікому із зовнішніх та внутрішніх гравців не вигідний розпад України.

“Зараз нікому не вигідно, і саме тому всі намагаються якось домовитися в рамках існуючої концепції. Якби критичній масі зовнішніх та внутрішніх гравців цей процес був вигідним – тоді б ми спостерігали іншу історію. І тут неможливі жодні аналогії з розпадом Радянського Союзу, адже перед розпадом СРСР де-факто вийшов такий цікавий сюжет, який зараз назвали б зовнішнім управлінням”, - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Геннадій Балашов пояснив, чому змінюється поведінка народних депутатів після обрання.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Олег Постернак зазначив, що зараз Зеленський має більше суперників, ніж у 2019 році.