Про це він сказав у програмі «По делу» з Любов'ю Завальнюк.

«А в чому проявляється війна з олігархатом? Наші олігархи збільшують статки, з кожним місяцем стають все багатшими та багатшими. Статки одного з найвідоміших з них перевалили за десять мільярдів доларів. І все це робиться завдяки політиці Офісу президента, Кабінету Міністрів. Ми ж бачимо, що всі олігархи статки збільшують, а про якусь боротьбу з олігархами нам розповідають з трибуни Верховної Ради, записують ролики, розповідають нам, як борються з олігархами», - зазначає він.

Політик запитує: у чому конкретно проявляється ця боротьба з олігархами?

«Може, у когось заарештовано рахунки? Може, переглянуто результати приватизації 90-х років, коли за копійки було скуплено всі державні підприємства? Наразі олігархи їх експлуатують. Якою мірою відбувається ця боротьба, я не можу зрозуміти. Тому про жодну боротьбу з олігархами я не веду мови. Я бачу, що уряд захищає інтереси наших олігархів», - констатує політик.

Він також вважає, що ця «боротьба» з олігархами ведеться українською владою вибірково. Деякі з них, навіть під санкціями США, продовжують в Україні залишатися недоторканними, їхні прізвища не звучать з високих трибун, а вони залишаються в тіні і збільшують свої активи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Знай.ua повідомляв пояснення Олеся Донія, чому кожна влада в Україні думає, що вона прийшла назавжди.

Також Знай.ua повідомляв, що Микола Спірідонов переконаний, що деолігархізація може принести Україні істотні збитки.