Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Беседы».

«Його виборець сказав – «Вау! Повернувся наш Вова!». Вони знову впізнали Зеленського, за якого голосували у 2019 році. За фактом йому навіть багато хто пробачає шорсткості та проблеми, тому що вони знову побачили свого справжнього Вову та міф про нього, в який вони вірили всім своїм серцем», - зазначив Кулик.

За словами експерта, Володимир Зеленський під час виступу у Верховній Раді 1 грудня дуже точно вцілив у цільову аудиторію за своїм змістом та звучанням.

«Тепер важливо утвердитись на досягнутих результатах. Я думаю, що соціологічні дослідження покажуть зростання та зменшення кількості тих, хто сумнівається у підтримці Зеленського. Зі своїм ядерним електоратом він точно спрацював: він не грав на тих, хто сумнівається в інших полях і не переходив на поля, які не його», - наголосив Кулик.

Як зазначив політолог, Зеленський під час виступу був чітко націлений на свій електорат – людей, які голосували за нього у першому турі президентських виборів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Як спеціаліст зі стендапу він чудово все розставив. Тут було видно, що попрацювали сценаристи, тому я вважаю, що виступ удався на 200%. Я пам'ятаю, як виступав на другий рік правління Порошенко, і це було похмуре г*мно», - сказав Кулик.

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Гайдай заявив, що інфантильність притаманна більшості людей.

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Гайдай провів паралель між «Майстром та Маргаритою» Булгакова та поведінкою Зеленського.