Про це він розповів у програмі «MY.UA» з Катериною Павловою.

За словами гостя програми, сьогодні Україна опинилася у підвішеному стані і це не влаштовує Захід. «Ми маємо розуміти і не виключати того, що на Заході також існують проросійські сили, які намагаються взяти Україну на понт. І намагаються розіграти, а давайте підписуйте Мінські угоди або домовляйтесь з РФ», - міркує він.

Як зазначає Загородній, Росія постійно пересуває свої війська і це така традиція шантажу, мета якої – вийти на переговори з президентом США. До того ж, підкреслює він, більше немає способів, які допомогли би РФ розпочати діалог зі Штатами. А відтак, констатує експерт, РФ лякає можливим ударом по Україні і держава перетворюється на об’єкт.

Отже, підсумовує він, сьогоднішні події мають кілька цілей, але об’єктивно вони навряд будуть розвиватися за цим сценарієм. Передусім, каже Загородній, генеральний штаб Росії також розуміє, якими великими будуть втрати при сухопутній операції. «При застосуванні навіть Іскандерів - це відкрита війна. І звичайно, якби Обама проводив з самого початку жорстку позицію, то РФ не окупувала б Крим», - підкреслює політтехнолог.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, чи можлива війна Білорусі з Україною.

Також Знай.ua писав про те, що Сидельніков розповів про неоднорідний «російський Лондон» та його реакцію на політику Путіна.