Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«На це найкраще дадуть відповідь цифри. Станом з січня по кінець жовтня 2021 року найбільше було засуджено судами України працівників Національної поліції, близько 500 осіб. Потім близько 80 осіб – це працівники прикордонної служби, на третьому місці митна служба, далі податкова служба, а потім працівники прокуратури. У тому числі є вироки і щодо суддів, працівників Феміди, які самі здійснюють правосуддя», - повідомив Неклюдов.

Депутат сказав, що раніше, підтвердив він, щоб суддю притягнули до кримінальної відповідальності і був реальний вирок - це було нонсенсом. Судді використовують свої зв'язки, підтвердив він, і насправді, як правило, суди знаходили безліч хитрощів, аби свого колегу не притягнути до відповідальності.

«А зараз я зробив вибірку на 7 серпня 2012 року, є дані, що сім суддів отримали вироки за скоєння корупційних злочинів. І велика дорога починається з першого кроку, тож я думаю, що до кінця року будуть ще вироки. Ми бачимо, що по судді Чаусу мав розпочатися судовий розгляд і слідство. Його ховали і видавали, і він тривалий час перебував біля республіки Молдова. І ось ці справи не пропадають кудись, не лежать на полицях, а вони все відкрито слухаються», - резюмував Неклюдов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк пояснив, чому на Кримській платформі буде мало країн.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк пояснив на прикладі Януковича, чому не можна вести багатовекторну політику.