Про це він розповів у своєму блозі.

«Покричали, виступили та розійшлися як завжди. Хоч і погрожували безстрокову акцію протесту влаштувати!», - зазначив Ялі.

За словами експерта, провал операції із затримання бойовиків ПВК «Вагнер» не став достатнім приводом для масових протестів.

«І навіть прихильників Порошенка, як найактивніших і легких на протест, виявилося замало навіть для разової акції. Лише кілька тисяч. Я був на Майдані о 21:00 і там уже нікого. Загалом, це була найкоротша безстрокова акція протесту в Україні за всі 30 років незалежності», - сказав Ялі.

На думку експерта, держпереворот – це був невдалий спосіб змусити олігархів піти домовлятися з владою.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Хоча справу СБУ й відкрила. В принципі, інакше не могло бути після таких резонансних заяв президента України. Подивимося що буде далі. Цікаво буде послухати розмови представників Росії та України. Упевнений, це буде епічно, щось у стилі білоруського КДБ із їхніми перехопленнями розмов американських шпигунів», - наголосив Ялі.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі пояснив, чому інформаційна хвиля про загрозу російського вторгнення в Україну розпочалася у США.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Максим Ялі розповів про тактику президента на прес-марафоні.