Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Беседы».

«До гойдалок курсу валют і до віялових відключень. Запасатися дровами немає сенсу, тому що ми навіть маємо кризу на дровах: до останнього часу не працював лісгосп і не можна було купити дрова для каміна у Києві», - сказав Кулик.

За словами експерта, цієї зими ситуація в країні буде складною через енергетичну кризу. Також, як зазначив політолог, ймовірно, можуть розпочатися масові протестні рухи.

«Виходьте з того, що ви потрапите в ситуацію з відключеною електроенергією та газом або якість газу буде нижчою та можуть бути перебої з трафіком, бо будуть перекриті дороги через протестні рухи. Також зростатимуть ціни на продукти харчування, а ще буде політична нестабільність», - наголосив Кулик.

За його словами, важливо бути до всього готовим цієї зими. Як зазначив політолог, він закликає до підприємницької активності у цей час, бо можна покращити свій фінансовий стан.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Гайдай заявив, що інфантильність притаманна більшості людей.

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Гайдай провів паралель між «Майстром та Маргаритою» Булгакова та поведінкою Зеленського.