Відповідне звернення опублікували на офіційному сайті.

«Сьогодні, 6 грудня, вся Україна відзначає 30-ту річницю створення Збройних Сил. Вже восьмий рік в Україні триває війна, до якої не була готова ні наша держава, ні наше військо. Але саме збройний конфлікт на Донбасі став тим поштовхом до розвитку нашої армії, яка зробила чималий крок вперед та продовжує розвиватися прямо під час бойових дій», - зазначено на сайті.

У публікації зазначено, що воїнам ЗСУ щодня доводиться боронити наші кордони та зупиняти агресивні наміри противника, щоб виборювати свободу для нашої держави.

«Разом з вами ми неодноразово демонстрували свою незламність та сталевий дух. Разом доводили свою ефективну взаємодію, як в запеклих боях, так і під час навчань – не залишаючи ворогу шансів на перемогу. Лише разом ми – сила! Тож полк «Азов» вітає наших братів по зброї, які несуть службу у Збройних Силах. Ви обрали шлях військового – шлях надзвичайно гордий, славний та шанований. Слава Україні!», - сказано у публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі протестували проти призначень Труханова.

Також Знай.ua публікував слова Максим Жоріна, що історія про державний переворот виглядає, як навмисно придумана владою.