Свою думку він висловив у програмі «Романенко. Бесіди».

«Головна проблема політика – розставити пріоритети у бюджеті, який завжди обмежений. Адже відомо, що на все грошей не вистачить, і треба вирішити, на що їх обов'язково повинно вистачити. Інакше залишається тільки включати друкарський верстат: медикам гроші даємо, вчителям даємо, на оборону даємо, будуємо школи, басейни, дороги... І виникає питання: за чий рахунок бенкет? Невже в Україні знайшли нафту? Так, була у нас чарівна паличка під назвою «реверс», але росіяни збудували «Північний потік-2». Виникла серйозна проблема. Тим більше, що президент обіцяє не підвищувати ціни, але ми знаємо, що ніщо у світі не буває безплатним. За це хтось має заплатити – але хто?», - питає юрист.

За його словами, частково розв'язати цю проблему міг би експорт енергоносіїв, але зараз Україна такої можливості не має.

«Хтось повинен покривати різницю між ціною газу на внутрішньому та зовнішньому ринках. А бюджет, як я сказав, не гумовий», - наголошує Геннадій Друзенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він привітав українську державу та її громадян зі справжнім, на його думку, Днем Незалежності.

Також Знай.ua повідомляв, що Друзенко закликав співвітчизників прислухатися до заповідей Григорія Сковороди.