Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“У бюджеті наступного року закладено розрахунковий курс 28,6 грн. Цього року, нагадаю, забувається частенько, 29,1 грн було закладено, а за фактом зараз середньорічний 27 грн. Зараз трохи пішла девальвація, але десь 27 грн за долар і буде. Що буде із курсом? Зараз незважаючи на те, що трохи погіршилася зовнішньоекономічна кон'юнктура, особливо щодо залізної руди, імпорту… Трохи погіршилися зовнішні умови, але не настільки, щоб призвести до якоїсь різкої девальвації”, - сказав Віктор Скаршевський.

Він зазначив, що коридор курсу на рівні 26-28 грн за долар зберігатиметься. Такий коридор існує з 2017 року, крім виключення у 2019 році.

"Саме в цих межах ми зараз житимемо і балансуватимемо", - додав Скаршевський.

За його словами, навіть коли Петро Порошенко запровадив воєнний стан перед президентськими виборами – це суттєво не вплинуло на курс гривні. Для суттєвих змін курсу потрібні фундаментальні зміни.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Кулик заявив, що взимку варто очікувати на гойдалку курсу валют.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Марунич зробив сумний для України висновок із ціни російського газу для Білорусі.