Про це він розповів у новому випуску програми «Прогноз» з ведучою Любов'ю Завальнюк.

«Люди як локатори весь час розрізняють себе за зовнішніми факторами, добре чи погано вони виглядають. Як тільки ми орієнтуємося на зовнішнє і чим більше у нас орієнтирів у зовнішньому, тим більше у нестабільному стані ми. Нас не навчили жити з собою, ми живемо лише з зовнішнім. І це все починалося з садка, там все було орієнтоване на оцінки, поведінку та наскільки ти добрий», - розповів Новіков.

Новіков сказав, що раніше називали людей двієчниками і це неправильно. Тому що двійка у нього не по всьому, повідомив він, а саме з цього предмета і з певної теми, і це не є вердиктом. Дитина просто цього не знає і їй потрібно це підучити, наголосив він, але у школі так не працює, спочатку треба придавити. І коли дитина отримає п'ятірку, вона не скаже, що вона хороша, помітив він, а вважатиме, що вчителька хороша, бо вона так сказала. І ось ще з садка, вважає він, починається корінь усіх лих.

«Щоб позбутися комплексу громадської думки, потрібно терміново усвідомити, що народилися ми не до батьків, країни, дружини, дітей, а ми народилися до самих себе. В одному реченні знаходиться сенс життя людини – це отримувати задоволення в процесі реалізації власних бажань. Величезне лихо в орієнтації на суспільне схвалення полягає в тому, що у багатьох питаннях ми женемося за тим, що нас навчили хотіти, а не за тим, чого реально хочемо ми», - резюмував Новіков.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.