Про це він розповів у своєму блозі.

«Ніхто серйозно не повірив у держпереворот і президент у своєму виступі у парламенті взагалі не згадував цієї теми. Він зрозумів, що ця тема не «заходить», а викликає недовіру, глузування та численні сарказми», - зазначив Бортник.

Як зазначив політолог, якби заяви про держпереворот, який готується, супроводжувалися в цілому підвищеною активністю силових структур, то тоді громадяни з більшою ймовірністю в це повірили б.

«Ніхто в цю тему не повірив, і вона сприймається виключно як попередження політичним елітам, які планують створити політичну кризу проти президента», - сказав Бортник.

Як зазначив політолог, Зеленський, заявляючи про держпереворот, прямо звертається до олігархів та різних політичних сил, що якщо вони спровокують якісь хвилювання у суспільстві, то всі державні інституції це сприйматимуть як державну зраду та спробу перевороту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«От такий сигнал намагався передавати президент і думаю, що його почули ті люди, кому він передавав. Але в реальність цієї події українське суспільство не дуже повірило», - наголосив Бортник.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бортник проаналізував виступ Зеленського у ВР.

Також Знай.ua публікував слова Руслана Бортника: «Весь великий бізнес скривджений на Зеленського.