Його слова прозвучали у програмі Мирослави Бобровської «Хід королеви» на каналі «Як насправді?».

«Де держава когось підтримує, там розквітає корупція. А ось ліфчиками, наприклад, держава не займається – і проблеми з ними немає. Якщо держава займатиметься малим бізнесом – малого бізнесу не буде. І з газом справа так само, і з електрикою, і з усім іншим. Лібертаріанська ідея полягає в тому, щоб взагалі прибрати державу з будь-якого бізнесу, з економіки. Нікого розвивати не потрібно – треба лише не заважати розвиватись», - каже політик.

Він закликає державу надати бізнесу спокійно працювати.

«Якщо є дві податкові системи, то будуть люди, які сидять на п'яти відсотках, і будуть великі корпорації, які їх найматимуть, щоби відмивати свої гроші, тікаючи від ПДВ. Я завжди говорю: податок має бути один для всіх. А якщо встановити різні податки, вони змішуватимуться. При цьому бухгалтерію слід звести до мінімуму», - вважає Геннадій Балашов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він звинуватив українську державу в тому, що вона вбиває економіку високими податками.

Також Знай.ua повідомляв, що Балашов пояснив, чому поведінка та світогляд народних депутатів після обрання змінюються.