Про це він сказав в ефірі програми "Хід Королеви" з Мирославою Бобровською на каналі "А як насправді".

Сергій Доротич розповів, чи досяг мітинг "Save ФОП" своїх цілей.

“Це не перша наша акція, і акція 1 грудня була прив’язана до вимоги "Save ФОП" нагального прийняття законопроєкту №5866 або альтернативного №5866-1. Ці законопроєкти повністю влаштовують 99% підприємців-спрощенців в частині скасування драконівської фіскалізації, що ми вимагали. Ми не досягли бажаного результату. Зараз продовжуємо свою організацію до подальших дій і акцій”, - сказав Сергій Доротич.

Він зазначив, що це не дивно, оскільки влада не йде на поступки і не хоче приймати закони, які потрібні підприємцям.

“Ми тримаємо варту на Майдані Незалежності, з 15 грудня стоїть наш намет. Кожен день приїжджають вартові з різних містечок, селищ… Робимо нестерпним життя депутатів Верховної Ради, як вони хочуть зробити нестерпним наше життя, мікропідприємців. Проводимо політичні перемовини і готуємося до наступних акцій… Так, сьогодні не вдалося. Але нам вдалося у 2010 році. Мені особисто як організатору Майдану проти РРО вдалося у 2015 році. І ми скасували тоді фіскалізацію. Влада кожен раз, прийшовши до влади, хоче знищити підприємництво”, - додав Сергій Доротич.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі пояснив, проти кого насправді спрямована боротьба з олігархами.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Ігор Уманський зазначив, що великі магазини оформлювали своїх касирів як ФОПів і банально уходили від оподаткування.