Про це він розповів у своєму блозі.

«Штаби оборони, які з'явилися за нашої ініціативи по всій Україні, об'єднали представників різних громадсько-політичних рухів з однією метою – координація зусиль для захисту України. Україна не може ігнорувати переміщення військ РФ, плани щодо спільних навчань Росії та Білорусі, міграційну кризу. Якщо адекватну реакцію не може забезпечити держава – відповідальність бере на себе громадськість», - зазначив Максим Жорін.

У публікації зазначено, що організатори заходу – Інститут національного розвитку та Рух сприяння територіальній обороні України. За словами Максима Жоріна, програмою з’їзду передбачена презентація вдалих прикладів взаємодії Штабів з органами влади, доповіді українських та закордонних експертів.

«8 грудня, 12:00, приміщення Музею історії Києва. Запрошую ЗМІ для висвітлення! Для всіх, кого цікавлять питання тероборони, з'їзд можна буде подивитись онлайн», - підкреслив Максим Жорін.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в Одесі протестували проти призначень Труханова.

Також Знай.ua повідомляв, що представники Нацкорпусу пояснили, чому не можна забудовувати острів Хортиця.