Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua.

«Що не день, то якісь нові вимоги до пенсіонерів. Ось знаєте, питання, яке постійно виникає в голові після таких новин: чому завжди страждають найменш захищені верстви населення? Коли вже відстануть від цих пенсіонерів. Ну невже люди пропрацювавши все життя не заслужили нормальної пенсії?», - каже Катерина Котенкова.

Журналістка заявила, що люди похилого віку не винні, що нашою країною керують люди, які не мають відповідного досвіду. Саме це, на її думку, призвело до того, що людям незабаром не буде чим платити пенсії.

«Відкрито не говорять про те, що немає грошей, крім Пенсійного Фонду, який просто кричить вже про це, а не говорить. Адже це латання дірок і суцільна позика грошей у казначейства», - заявила Катерина Котенкова.

Вона пояснила, що на території України будуть жорсткі вимоги для людей пенсійного віку, і частина пенсіонерів, яким 60 років, можуть залишитися без соціальної допомоги вже з наступного року. Зокрема, зазначає Катерина Котенкова, йдеться про збільшення вимог до стажу, і вже у 2022 році стаж має становити 29 років.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Панченко розповіла, як зміняться соціальні виплати для українців у грудні.

Також Знай.ua писав про те, що Панченко розповіла про цілі створення Єдиного соціального реєстру.