Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

На сайті розповідається, що вчора в Чернігові громадські діячі, ветерани та волонтери провели засідання, на якому керівник місцевого осередку Нацкорпусу Олександр Тарнавський заявив про свої наміри приєднатися до виборів у Верховну Раду по округу №206. «На зібранні презентували команду, з якою Олександр Тарнавський має намір йти на вибори, обговорили проблеми округу та почали розробляти передвиборчу програму», - сказано у публікації.

Як зазначається на сайті, під час засідання Олександр Тарнавський заручився підтримкою присутніх, які, до того ж заявили про наміри приєднатися до команди керівника Чернігівського осередку Нацкорпусу.

Сам же Олександр Тарнавський стверджує, що має мужність і готовий говорити про свої погляди чесно замість того, аби займатися спекуляцією на політичних гаслах. «Замість сотень рекламних щитів, популізму в телеефірах й гречки я можу запропонувати свою щирість, фінансову незалежність, проукраїнську позицію», - підкреслює він.

До того ж, каже керівник Чернігівського осередку Нацкорпусу, він має підтримку і волонтерської спільноти, і ветеранської, а також може похизуватися не словами, а реальними справами.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін повідомив, що 8 грудня у Києві відбудеться з’їзд штабів територіальної оборони.

Також Знай.ua писав про те, що представники Нацкорпусу пояснили, чому не можна забудовувати острів Хортиця.