Про це він розповів у новому випуску програми «IN.KYIV» з Катериною Павловою.

«Навіть у таких складних умовах здобутків у Києва дуже багато. Якщо ми подивимося з тих бюджетів, які ми планували для того, щоб розвинути масштабне оцифрування Києва, нам доводилося вкладати 60-70% бюджетного зростання, бо є бюджетні складнощі та фінансові складнощі у міста. На ці гроші була побудована опорна мережа, ви знаєте, що інтернет уже є у всіх районах Києва. У нас зараз у Києві будується система встановлення датчиків, які будуть збирати інформацію з каналізації, з погодних датчиків, з тиску, з розумного освітлення тощо», - розповів Юрій Зозуля.

Юрій Зозуля заявив, що було створено додаток, який зазнав змін, у якому є багато сервісів, таких як паркування, евакуація машин, квитки. Ці системи справді реалізовані, повідомив він, але реалізовані неякісно, ​​фрагментарно та через те, що було велике політичне лобі. І неправильні політичні рішення розривають наші технічні рішення, підтвердив він, бо їх більше цікавить меркантильне фінансове питання.

І це зло призводить до того, що ці системи не ставляться. Тобто, з одного боку, чиновник заважає та блокує, як, наприклад, департамент охорони здоров'я. Київ – відстаюча конгломерація, адже ми не маємо електронного здоров'я. У нас електронне здоров'я віддано приватній компанії, тому що у КМДА є зацікавлені особи, щоб лобіювати цю приватну компанію. Тому центральний компонент охорони здоров'я не створюється. А центральний компонент охорони здоров'я – це облік ліків, найкорупційніша зона. Виходить, що блокування створення прозорості медичної системи – це прямий напрямок до безкарного вбивства мешканців Києва», - резюмував Юрій Зозуля.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов прокоментував розвиток цифрових технологій.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, хто і навіщо зупинив роботу соціальної мережі Facebook.