Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі MY.UA з Катериною Павловою.

«Щойно у будь-якої української влади починаються складнощі з рейтингами, з відношеннями до неї населення тут же з'являється якийсь план «шатун», як за Порошенка чи замаху, як за Януковича. Це така традиція спробувати перевести увагу суспільства на якісь змови. Чи не влада винна, що погано працює, неефективно, до зими не підготувалася, грошей немає на закупівлю енергетичного вугілля. Це спроба привернути нашу увагу і самовиправдатися», - Олександр Кочетков.

Політтехнолог сказав, що перевороти не анонсують і не попереджають про те, що вийдуть на площу 1 грудня та протестуватимуть проти зрадників у владі – це не переворот. І влада не має права попереджати, вважає він, що розкрили змовників, і щоб ті збирали свої манатки та виїжджали. При цьому 1 грудня всі спокійно збираються у Верховній Раді, де їх можна перевернути, наголосив він, вони спокійно збираються там і навіть цього не обговорюють. Тому всім стає зрозуміло, упевнений він, що жодної змови немає.

«І це була не змова, а такий політтехнічний задум, щоб на прес-конференції не відповідати на незручні питання. При цьому всі світові ЗМІ написали, що в Україні готується переворот, адже там це серйозно сприймається. Це українці всередині сміються щодо цього перевороту. А на Заході здригнулися і навіть гривня почала просідати, бо країна, де може бути державний переворот, у ній валюта не може бути стабільною. Тому ставитись до таких держпереворотів та іншого роду пугалок треба як українці – скептично з гумором», - резюмував Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, навіщо Росія підвищує градус напруги на кордоні з Україною.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі прокоментував «держпереворот», який мав відбутися 1 грудня.