Про це він сказав у програмі «Хід Королеви» з Мирославою Бобровською на каналі «А як насправді?».

Гість програми зізнається, що не є прихильником руху «Save ФОП» та їхніх акцій тому, що це не дає жодних результатів. Зокрема, каже він, у сучасному світі панують нові технології, а відтак на людей найбільше впливають соцмережі. Окрім того, каже Геннадій Балашов, «Save ФОП» також не існує безкоштовно. «Вони існують досить довго на політичному ринку, вони ходять по дві особи, я їх часто бачу в урядовому кварталі по три особи. Іноді збирається багато…», - розповідає він.

Як зазначає лідер партії, він давно в політиці і розуміє, що люди в уніформах з прапорами недалеко від подій – це замовні речі. Геннадій Балашов пояснює, що середній та малий бізнес насправді не може зібрати кошти та сам зібратися. «Звичайно, вони стверджуватимуть, що вони самі зібралися, скинулися і борються, але насправді – ні», - переконаний політик.

До того ж, зауважує він, лібертаріанці вже давно зрозуміли, у чому полягає проблема: «У нас проблема не в державі, а з державою. Сама держава і є проблема…». А відтак, каже Геннадій Балашов, немає сенсу ні про що домовлятися, як це було і з Кучмою, і з Януковичем, і з Ющенком, і з Тимошенко. Гість програми додає, що саме тому багатії тримають свої кошти в офшорах, вони просто не можуть довіряти державі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів, чи має держава надавати підтримку підприємцям.

Також Знай.ua писав про те, що Доротич пояснив, навіщо влада просуває касові апарати.