Свою думку він висунув у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Український економічний паспорт можна порівняти із російським материнським капіталом. Те й інше – гроші, які даються на дитину. Схожа система діє і в Об'єднаних Арабських Еміратах, але там сума разів у десять більша. Але в нашому випадку згадується історія про те, як Насреддін обіцяв падишаху за двадцять років навчити ішака говорити: через двадцять років помре або падишах, або ішак, або сам Насреддін. Очевидно, що коли нинішнім маленьким українцям виповниться 18 років, Зеленський уже не буде президентом. І він тоді зможе сказати: у мене була гарна ідея, але мої наступники все розікрали», - зауважує Микола Спірідонов.

На його думку, з погляду політтехнологів ця ідея має непоганий вигляд.

«У теоретичному плані вона також гарна. У багатьох країнах світу, зокрема в Україні, є проблема низької народжуваності. У такій ситуації важко утримувати пенсіонерів, важко становити збалансований бюджет. Потрібно стимулювати людей до підвищення народжуваності», - каже Микола Спірідонов.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він зазначив, що для біженців із країн Близького Сходу й Україна виглядає досить привабливою, оскільки у них на батьківщині економічних проблем ще більше.

Також Знай.ua повідомляв, що Спірідонов констатував погіршення ставлення олігархів до Зеленського.