Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube з Розалією Романовою.

«Місяць весь час крутиться навколо Землі і можна сказати, що своїм кружлянням Місяць створює невидиму оболонку свого впливу на нас землян. Ми можемо побачити цей вплив у відливах та припливах. Особливо люди, які бували або живуть на морі, ви бачили, що це дуже колосальна, потужна подія», - розповіла Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що так місяць діє на воду, а люди більше ніж на 80% складаються з води, тому Місяць на нас дуже впливає. Є такі дні, вважає вона, коли Місяця взагалі немає на небі і це кінець місячного місяця і початок першого місячного дня. І лише на третій місячний день, підкреслила вона, ми бачимо маленький серп Місяця. До самої повні, а саме цілих два тижні, повідомила вона, це все Місяць, що росте.

«Друга місячна доба – це коли Місяця ще не видно, але він все одно на нас впливає і неважливо, бачимо ми його чи ні. На другий місячний день у нас підвищується інтуїція і це такий час, коли ми можемо зрозуміти, що для нас корисне, а що ні. Кожен місячний день має свій символ. І саме півник – символ сьомого місячного дня – це дивовижний день, коли кожне слово має особливу силу», - розповіла Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.