Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

Ігор Рейтерович заявив, що головне питання, на кого з політиків ставити ставки, і чи є у цьому сенс. Причому ще є ймовірність, вважає він, що конфлікт, який стався між владою та одним з олігархів, буде якось улагоджений. І сторони повернутись на позиції, підкреслив він, які вони займали до конфлікту. Вони його можуть залагодити лише за рахунок розмов, повідомив він, та компромісів з питань, які є принциповими.

«На тлі внутрішньої боротьби всі забувають про те, що у нас 90 тисяч російських військ стоять на кордоні. І це угруповання збільшується, і будь-якої миті Росія може вторгнутися в Україну. І ми матимемо проблему військову та внутрішньополітичну. Але з іншого боку, якщо йдеться про встановлення нормальних правил гри та поступове переведення олігархічного бізнесу у бік соціально відповідального бізнесу, то я не бачу в цьому нічого поганого», - розповів Ігор Рейтерович.

Знай.ua повідомляв, що Геннадій Балашов пояснив, чому змінюється поведінка народних депутатів після обрання.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Сергій Гайдай вважає, що Рада штампує закони для тіньової держави, а не для громадян.