Про це він розповів у новому випуску програми «Розвилка» у студії Руслана Бізяєва.

«Багато хто розуміє, що однополярний світ помер, але не всі розуміють, що прийде йому на зміну так, щоб не було війни. Треба говорити з Росією, бо вона на геополітичній карті світу асоціюється з людиною з рушницею. Тобто Росія готова реально воювати, а країни Заходу не готові. І це лише одна з ліній розлому у відносинах між Росією і Китаєм з їхніми ситуативними союзниками, і колективним Заходом», - повідомив Руслан Бізяєв.

Політолог сказав, що міняти Путіна зараз ніхто не буде, інструментів немає. За його словами, швидше за все, що у 2024 році він знову стане президентом Росії, і це, швидше за все, буде його остання каденція. За словами Бізяєва, якщо подивитися на географію, то Росії потрібна вся Україна, адже недаремно всі офіційні особи Росії говорять про те, що вступ України до НАТО буде червоною лінією, після якої вони залишають за собою право робити будь-які дії, які вважають за потрібне.

«І межа інтересів Росії в даному випадку проходить якраз по Західних кордонах України, і це російська концепція, а наскільки вона справна – це друге питання. Україна для Росії – це насамперед питання безпеки, як це бачить Росія. Але частина російських еліт, як і раніше, не сприймають Україну як самостійну незалежну державу. Вони вважають, що це просто продукт розпаду Радянського союзу. І якщо у самій Росії зміниться сприйняття України, тоді можна буде спробувати перевантажитися», - резюмував Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі пояснив, чому інформаційна хвиля про загрозу російського вторгнення в Україну розпочалася у США.

Також Знай.ua писав про те, що Загородній розповів, для чого Путін стягує російські війська до українських кордонів.