Свою думку вона висловила у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Розмову Байдена та Путіна потрібно розглядати з різних позицій. Він був важливим і для Байдена, оскільки в США непроста внутрішня ситуація, і для України, і для всієї Європи. Тому не варто зосереджуватись лише на тих речах, про які було оголошено за підсумками розмови – хоча всім зрозуміло, що й такі питання за одну зустріч вирішити неможливо, це все готувалося заздалегідь. Розмова Байдена та Путіна стала продовженням їхньої зустрічі в Женеві. Я думаю, ця розмова була проміжною, адже вже анонсовано наступну зустріч цих президентів у січні наступного року», - нагадує Марина Ставнійчук.

На її думку, у світі зараз формується новий порядок.

«Глобальна стабільність – це загальний тренд. Звичайно, такі зустрічі мають неоднозначний характер, вони є досить складними. Адже Путін прагне показати себе гравцем світового рівня. Росії потрібне відновлення свого статусу після санкцій за агресію щодо нашої країни», - нагадує Марина Ставнійчук.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона розповіла про юридичну відповідальність за образу судової влади.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Ставнійчук, в українському законодавстві ніяк не прописаний інститут лобізму, хоча в суспільстві він існує.