Про це він розповів у своєму новому блозі на YouTube.

«Наша акція #SAVE ФОП першого грудня відбулася, попри всі небажання влади та фіскальної мафії, не так масово, як 1 грудня 2020 року. Нам не вдалося, на жаль, мобілізувати таку кількість колег, яка була минулого року, але ми змогли чітко зафіксувати та донести вимоги до правлячої більшості. І я сподіваюся до президента України, який 1 грудня був у Верховній Раді, вимоги #SAVE ФОП донесли. Ми вимагаємо ухвалити той законопроєкт, який вже зареєстрований представниками правлячої більшості, №5866-1 або №5866. Акція відбулася і всіх хвилює, що далі?», - акцентував Сергій Доротич.

Сергій Доротич заявив, що, проаналізувавши ту кількість підприємців, яка була на акції 1 грудня, було прийнято рішення, що в грудні не має сенсу проводити пікові акції. Будуть проводитися пікети під комітетом на погоджувальній раді, підкреслив він, будемо присилати народних депутатів, щоб поставити ще раз акценти та донести ті вимоги, які вже були озвучені. Це ухвалити законопроєкт №5866-1 або №5866, підтвердив він, та вирішення питання збереження спрощеної системи оподаткування.

«Якщо влада не дослухається, то у нас вже є прийняте рішення на загальних зборах, які відбулися 29.11.2021 року, на яких одноголосно та однозначно ми вирішили, що тільки ухвалення законопроєктів, які відстоює рух #SAVE ФОП, а це №5866-1, №5866, №3853-1, №3853-2, №3993, можна ще №2644 чи №2645, задовольнить підприємців і тоді ми як рух #SAVE ФОП припинимо свою боротьбу. Якщо питання не будуть вирішені у такий спосіб та якщо не будуть ухвалені ті законопроєкти, на яких наполягає #SAVE ФОП», ми переходимо в політичну площину», - резюмував Сергій Доротич.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів, чи має держава надавати підтримку підприємцям.

Також Знай.ua писав про те, що Доротич пояснив, навіщо влада просуває касові апарати.