Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Зараз ми всі маємо можливість подивитися натальну карту, попрацювати з гороскопом дитини – це важливо, корисно та цікаво. Тому що, коли в наше життя приходить дитина, ми повинні розуміти, що в простір нашої сім'ї та нашого роду прийшла нова душа зі своїми особливостями, слабкими сторонами та кармічними завданнями. І батькам дуже важливо з самого початку зрозуміти, хто ж прийшов у їхню сім'ю, як допомогти цій людині стати на ноги і впоратися зі складнощами», - розповіла Ганна Вергелес.

Астролог сказала, що, оскільки дитина – це дуже гнучка система, якісь мінуси, слабкі сторони долі чи характеру дитини можна виправити. Особливо в перші сім років життя, та астрологи кажуть, наголосила вона, що життя людини ділиться на певні періоди та співвідносять це з планетами. Перші сім років життя, повідомила вона, це так зване повернення Луни. Коли психіка дитини дуже гнучка і тут дитина ще перебуває у тісному зв'язку з мамою, вважає вона, і це дуже важливо.

«Коли дитина маленька, до семирічного віку, як правило, якщо дитина проходить через якісь кризи, страхи – це дуже пов'язано з гороскопом мами чи тата. У маленької дитини з мамою одне на двох несвідоме. До трьох років, тобто до трьох сонячних циклів, дитина себе навіть не усвідомлює як окрема особистість. Тому, навіть не заглядаючи в карту дитини, я розумію, що якщо у мами якась криза і їй складно, то дитина обов'язково на це реагуватиме», - резюмувала Ганна Вергелес.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, астролог Альбіна Пономаренко розповіла про циклічність затемнень і вплив на життя людей і країн.

Також Знай.ua повідомляв, що доктор економічних наук Володимир Панченко пояснив, у чому Китай відстає від Америки.