Про це він розповів у програмі «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

За словами гостя програми, передусім Збройним Силам України необхідна боротьба з корупцією. Водночас він підкреслює, що цього зовсім не помічають контролюючі правоохоронні органи. У приклад Сергій Червонописький наводить той факт, що ЗСУ повністю не забезпечені паливно-мастильними матеріалами. «А під час страшних оточень, які у нас були, частину бойової техніки Збройних Сил України втратили, тому що вона була просто не заправлена», - підкреслює він.

Окрім цього, зазначає герой України, у держави колосальний недокомплект ЗСУ. «В підрозділах не вистачає особового складу, у деяких 30%, а у деяких до 60%», - повідомляє він. Також Сергій Червонописький висловлюється і щодо нового міністра оборони: його знання війська обмежують дворічною службою в радянській армії. А відтак, підсумовує він, не варто ставити надто великих очікувань, якщо людина знайома з армією лише на рівні дембеля повітряно-десантних військ.

Принагідно гість програми зазначає, що й Таран був посереднім військовим чиновником і мало чим відрізнявся від решти. Тим не менш, підкреслює він, Україна мала велику кількість саме високопрофесійних фахівців, які повністю віддавалися своїй справі та державі, але з певних причин їх не взяли. «Тому зараз ми маємо те, що маємо. Тому, дивлячись на Збройні Сили України, розумієш, що треба мати зовсім інші підходи. Я дуже підтримую те, що в нашій армії зараз поставлені акценти щодо молодшого командного складу, бо це є цемент армії», - каже Сергій Червонописький.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Червонописький заявив, що Росія прораховує опір українського народу.

Також Знай.ua писав про те, що Білецький пояснив, які переваги має територіальна оборона.