Про це повідомили у Telegram-каналі Національного Корпусу.

«Цього року важкоатлети виконували жим лежачи, присідання зі штангою і станову тягу. Традиційно турнір об’єднав чоловіків і жінок не тільки з різних міст, а й різних вагових категорій, вікових груп й рівня фізичної підготовки. Наймолодшому спортсмену – 9 років, найстаршому – за 50. Для деяких це вже були ювілейні виступи на турнірі, а хтось тільки дебютував», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що особливу повагу організатори приділили учасникам з інвалідністю, які мотивують та надихають своїм незламним духом та бажанням перемогти, попри будь-які труднощі.

«Також на змаганнях були присутні батьки Дениса Янтаря – колишнього керівника Миколаївського обласного осередку Національного Корпусу, головного натхненника та ініціатора турніру, життя якого, на превеликий жаль, забрала тяжка хвороба. Батьки Дениса нагородили призерів медалями й грамотами, а найсильнішу команду – «Кубком Дениса Янтаря», - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький пояснив, які переваги має територіальна оборона.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Жорін назвав ключові проблеми української тероборони.