Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Країни НАТО відправлять в Україну своїх військових, якщо Росія нападе. А Росія нападе у тому випадку, якщо Україна розпочне військову операцію на Донбасі. У Росії відкрито заявляють про це, погрожуючи, що у такому разі України не буде. Тоді Україну можна буде звинуватити у протиправній поведінці та порушенні Мінських угод. У РФ є військовий план, який передбачає поділ України навпіл. До речі, там уже в принципі не заперечують навіть проти вступу України до НАТО, однак умовою, щоб її території не мали наступальних озброєнь. У цьому випадку Росія направить на нашу країну свої «Іскандери» з ядерними боєголовками», - вважає Олег Старіков.

На його думку, щодо цього серйозну небезпеку становлять «гарячі голови» в самій Україні.

«Якщо у нас «гарячі голови» прийдуть до влади, РФ може застосувати тактичну ядерну зброю. А відповідати за все та захищати Україну доведеться іншим», - каже Олег Старіков.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розповів про те, як мусульманський світ може вплинути на Європу.

Також Знай.ua повідомляв, що Старіков вказав на причини, через які українське керівництво вирішило застосувати безпілотники у зоні бойових дій на Донбасі.