Про це він розповів у новому випуску програми «MY.UA» з Катериною Павловою.

«На сьогодні, як ми бачимо, війна страшніша інформаційна. Тому що один патрон може поранити чи вбити одну людину, а інформаційний патрон може поранити мільйони одночасно. І якщо ми не будемо в цій боротьбі протистояти, то ми втрачатимемо уми людей. І найстрашніше, що, коли все повернеться на круги своя, буде дуже важко прибирати з голови це сміття», - розповів В'ячеслав Редько.

В'ячеслав Редько сказав, що людина, яка заточена під цю проблему і не хоче аналітично мислити, і їй у топку підкидаються цікаві історії про її молодість, то людина житиме спогадами. Потрібно взяти все добре і відкинути все погане, вважає він, і навчитися фільтрувати інформацію. Здебільшого всі проблеми, які створюються, робляться руками чиновників, повідомив він, а люди намагаються її вирішити.

«Донбас в ізоляції вигідний тій стороні, яка контролює окуповані території. Я вважаю, що Кремль у такий спосіб не лише намагається диктувати умови Україні, а таким чином дає можливість утримувати ті території псевдореспублік через фінансові потоки. А мучимося ми українці і найстрашніше, що не всі розуміють, хто цю проблему створив», - розповів В'ячеслав Редько.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розповів про те, як мусульманський світ може вплинути на Європу.

Також Знай.ua повідомляв, що Старіков вказав на причини, через які українське керівництво вирішило застосувати безпілотники у зоні бойових дій на Донбасі.