Про це він розповів у програмі «MY.UA» з Катериною Павловою.

Передусім гість програми обурюється через те, що Україні диктують правила і вона має за ними жити. «І страшно те, що ми, перебуваючи на своїй території, змушені жити за чужими правилами», - підкреслює він.

За словами В’ячеслава Редька, в ОРДЛО живе багато пенсіонерів і технічно вони не грамотні, тобто слухають те, що їм розповідають саме російські телеканали. «Я не розумію, чому ми сьогодні в інформаційній війні даємо контент українських каналів за гроші для окупованих територій», - каже він. На його думку, потрібно зробити так, аби для тимчасово окупованих територій були відкриті українські канали і це було безкоштовно.

Загалом же, стверджує В’ячеслав Редько, Україна не має можливості якось повпливати на те, що відбувається в ОРДЛО. З іншого боку, підкреслює він, потрібно показувати готовність це зробити.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Редько розповів, кому вигідно, щоб Донбас опинився у повній ізоляції.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чого домагається Путін, стягуючи війська РФ до кордону з Україною.