Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Відбулася системна криза, на мою думку. І дипломати забули про те, що їхнє завдання налагоджувати мости, прокладати стежки, простягати руки. Почали наші дипломати стискати кулаки, спалювати мости і будувати стіни. Тобто дипломатія перетворилася на якусь свою зворотну подобу”, - сказав Володимир Кацман.

Він зазначив, що Україна посварилася фактично з усіма сусідніми країнами, ігноруючи золоте правило: немає вічних друзів та вічних ворогів, є лише вічні інтереси її громадян.

“От який принцип. Немає у нас вічних друзів і немає вічних ворогів. Є тимчасові союзники, тимчасові противники. Хоча швидше суперники, я б так сказав. З якими так чи інакше треба будувати тактику дипломатичних та політичних відносин. Є вічні інтереси громадян України. Іде цей дипломатичний крок на користь українському народові – ну чудово”, - додав Володимир Кацман.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі розповів, чого досягає Путін, стягуючи війська РФ до кордону з Україною.

Окрім цього Знай.ua повідомляв, що Павло Клімкін констатував повне випадання України зі світових процесів, що вирішують долю людства.