Про це він розповів у своєму блозі.

«Джозеф Байден знайшов час переговорити з Володимиром Зеленським. Розмова тривала понад годину: президент України щось уточнював і намагався переконувати, що, звісно, обнадіює, але нічого не гарантує. Чи зменшилася загроза прямої агресії Росії після всіх цих zoom-терок топ-рівня? Ні, вона стабільно тримається», - наголосив Олександр Кочетков.

За словами експерта, загроза можливого вторгнення Росії вже існує понад десять років – з 2006 року, і нещодавні переговори глав держав ніяк не зменшили цю загрозу.

«У Володимира Путіна «місія», і чим ближче він до таблички на кремлівській стіні, тим більше «місія» перетворюється на манію відродження російської православної імперії, яка стане «дивовижною» альтернативою «загниваючому» Західному світу», - з сарказмом підкреслив Олександр Кочетков.

Як зазначив політолог, Україна потрібна Росії у максимально функціональному своєму вигляді.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Кремль вперто і безнадійно будує свою «недоімперію»: усі питання геополітики повинні будуть вирішуватися в Москві, але при цьому Україна зобов'язана сама себе забезпечувати, тому що Росія своє населення, яке за межами Москви та Пітера, нормально прогодувати не може, що вже говорити про Україну…», - сказав Олександр Кочетков.

На думку експерта, якщо Росія піде на вторгнення в Україну, то жертв та удару по нашій економіці не уникнути, але Росія зацікавлена у тому, щоб Україна була досить самодостатньо.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Гончаров заявив, що влада не займається українськими надрами.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Гончаров розповів про важливість гідної оплати праці для військових.