Про це він розповів у програмі #SaveФОП з Сергієм Доротичем.

“Я як інвестняня хочу, щоб сюди заходили фонди. Хочу, щоб сюди заходили фінансові інституції, банки. Я зустрічаюся з власниками, з людьми, які можуть потім “кришувати” цю історію”, - сказав Вадим Івченко.

Він зазначив, що зокрема у Сполучених Штатах Америки фінансисти мають побоювання щодо інвестицій в Україну, оскільки на її території ведеться війна.

“У вас же ж там стріляють, у вас же ж там корупція. І їм потрібно, щоб хтось був “дахом”, мається на увазі якісь конгресмени і так далі. Щоб це йшло під дахом посольства. Тоді вони будуть сюди заходити. Моя яка мета як амбасадора: чим більше в Україні буде американських інвестицій, тим тісніше і сильніше Америка буде захищати нас в Раді безпеки ООН проти Росії як країни-агресора. Вони будуть захищати свої капітали”, - додав Вадим Івченко.

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Камельчук зазначив, що для іноземних інвесторів у якусь сферу важливо, чи є закон, який її регулює.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Наталія Землянська завила, що найбільший інвестор – це трудові мігранти.

https://youtu.be/s4z5BzuUXcE