Про це він сказав у програмі “Прогноз”.

“Те, що ми спостерігаємо, це не політична криза. Це медійна криза. А ось справжня криза розпочнеться вже з наступного року. Не тому що горить опалювальний сезон. Опалювальний сезон – це ілюстрація. Справжня політична криза – вона усередині”, - сказав Руслан Бізяєв.

На його думку, Майдани в Україні закінчилися.

“Майдан як інструмент політичного перезавантаження – все. І олігархи насамперед у цьому зацікавлені, бо це девальвація їхніх активів. У той момент, коли їм прилітає вже і з півночі, і з заходу, і через океан. Вони навпаки зацікавлені в тому, щоб зараз плавно з цієї гори спуститися. Краще втратити частину, аніж ціле”, - додав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що Майдан могли б підняти радикально налаштовані українці, але це був би не політичний Майдан.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

“Це буде більше економічний Майдан. Та чи інша радикалізація – вона не настільки актуальна, коли Майдан має політичний характер”, - наголосив політолог.

Як повідомляв Знай.ua, Геннадій Друзенко пояснив, чому держперевороту не було.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Денис Кіслов заявив, що процеси, які мають революційний характер у собі, мають виглядати як природні.