Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Для мене є певна межа, на якій Лукашенко, на мій погляд, зробив фатальну помилку. Чіпляючись за владу замість того, щоб продумати, можливо, якісь конституційні зміни”, - сказав Тарас Чорновіл.

Він зазначив, що Олександр Лукашенко чіплявся за владу і на виборах виникла абсолютно дика ситуація.

“Я вважаю, що вибори були сфальшовані. І після того він втратив 100% у відносинах з Росією. Після того Путін понад тиждень не виголошував свої вітання Лукашенку. Він консультувався, він думав”, - додав Тарас Чорновіл.

За його словами, тоді представники білоруської опозиції і зокрема Світлана Тихановська чекали на те, що Володимир Путін визнає їх, а не Олександра Лукашенка, переможцем на виборах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

“Можливість того, що Путін міг визнати Тихановську, а не Лукашенка, або просто не визнати вибори і все – була до останнього моменту дуже висока. І Лукашенко в той момент, очікуючи на підтримку Путіна, а від нього все залежало, мені здається – він в той час почав втрачати суверенітет. А потім він вперше за свою історію не зумів вирватися з цього цейтноту і він зараз падає вниз”, - підкреслив політик.

Як повідомляв Знай.ua, Максим Ялі розповів, навіщо Росія підвищує градус напруги на кордоні з Україною.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко зазначив, що Росія та Білорусь використали біженців як свого роду зброю.