Про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Йдеться про фінансування державного телеканалу Рада, який має просто відтворювати те, що відбувається у Верховній Раді і давати можливість депутатам прокоментувати свої законопроєкти, плюс газета «Голос України», яку ніхто не читає. Передбачено в законодавстві, що вона має друкувати всі акти і закони, які виходять із Верховної Ради. Замість передбачених 80 мільйонів Верховна Рада різко збільшує фінансування на 320 мільйонів», - каже він.

Тепер на телеканалі Рада буде ще один рупор нинішньої влади, підкреслює політик.

«Влада намагається підібгати під себе всю свободу слова за наші з вами гроші. Держава не є ефективним власником медіа ресурсів: газет, журналів, телеканалів. Тому ми ухвалили закон, потім восьме скликання продовжило це роздержавлення. З’явилися приватні телеканали. Але влада зараз згортає це роздержавлення», - міркує експерт.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Ексзаступник Генерального прокурора України Олексій Баганець висловив свою думку про «плівки Мельниченка».

Також Знай.ua повідомляв, що Українська журналістка, громадська діячка та блогерка Яніна Соколова розповіла про своє ставлення до політики та політиків.