Свій коментар він дав у програмі «Розвилка».

«Я думаю, що США рано чи пізно підуть з Європи, загальна тенденція йде до цього. Тож справа стосується не лише України. У цьому контексті політику всередині Європи буде повністю переформатовано. Але це не означає, що Сполучені Штати просто продадуть Україну Росії за тридцять срібняків, як багато хто в нас любить говорити. Європейці досить серйозно налаштовані на те, щоб суб'єктивізуватися та відновити свій частково втрачений вплив, зокрема й в Україні. Також це стосується і Кавказу, і балтійських держав, і всієї Східної Європи. Зараз не можна моделювати ситуацію, виходячи з перемоги білих чи чорних – партія у розпалі», - вважає Руслан Бізяєв.

Щодо Європи він також оцінив німецьких «зелених» як можливих союзників України.

«Робити ставку на «зелених» не дуже розумно. Правляча коаліція в Німеччині – це не так «зелені», як СДПН та ВДП. До того ж «зелені» зараз різко змінили свою риторику та дії – хоча б щодо «Північного потоку-2». І я думаю, що ця коаліція заведе Німеччину в економічний глухий кут», - говорить Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він оцінив ймовірність в Україні нового Майдану.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Бізяєва, Мінський процес мертвий, але альтернативи йому немає.