Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

Сергій Шабовта зазначив, що люди мають певний стереотип про те, що якщо Росія збирає війська на кордоні з Україною – то це може бути небезпечним і призвести до війни.

“Це можуть бути у кращому разі демонстраційні події. Сама війна, навіть її тактичні якісь події, вони вирішуються силами та засобами, яким нічого робити біля кордону. Тому що це ракетна зброя, це авіація, тактична чи ще якась. Вони віддалені від кордонів. У них не стоїть завдання бути біля кордону. І переведення у вищий ступінь боєздатності тих чи інших підрозділів відбудеться абсолютно потайно”, - сказав Сергій Шабовта.

За його словами, серед російських частин є і ті, що складаються лише з технічного персоналу та управління. Вони потрібні лише для мобілізації та перекидання бійців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ілля Куса заявив, що напад на Україну дестабілізує всю Європу щодо безпеки.

Окрім цього Знай.ua повідомляв, що Олександр Новохатський розповів, які плани у світових гравців на Україну.