Свій коментар він дав у програмі Сергія Доротича #SaveФОП.

«В Індії, яка стрімко розвивається, податкова ставка для мікробізнесу – нуль. Якщо у тебе річний дохід менший за вісім тисяч доларів, то це означає, що ти просто виживаєш. У цьому випадку – нуль податків та нуль звітності. А в нас кажуть: треба вбити ФОПа у зародку, щоб він не став олігархом. Хоча насправді треба цілувати руки двом категоріям українців: трудовим мігрантам та малому бізнесу. До речі, адже ніхто не поїде шукати роботу за кордоном, якщо її можна знайти у своїй країні. А наша економіка після Майдану постійно перебуває у стані депресії, яка завжди супроводжується гуманітарною катастрофою. Ми йдемо до примітивності та регресу», - вважає Юрій Атаманюк.

На його думку, у такій ситуації суспільство виживає лише завдяки цим двом категоріям громадян.

«ФОПи – це люди, які нічого не взяли у держави та намагаються щось робити самі. При цьому вони не мають ні доступу до дешевого кредиту, ні якоїсь фінансової подушки. Звісно, їх треба підтримати», - каже Юрій Атаманюк.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він зазначив можливі наслідки дефіциту газу.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Атаманюка, саме Росія та Німеччина зараз найбільше зацікавлені у тому, щоб «Північний потік-2» не запускався.