Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Дуже непростим буде наступний рік. Дуже багато серйозних викликів, і чи зможе президент керувати цими кризами, які чекають на Україну, – виникають великі сумніви… Дуже непростий рік для України, Європи і світу. Мені здається, що за останні 30 років для України це буде найменш прогнозований рік. Там як мінімум буде три сценарії. Один сценарій – це те, що зараз йде поступове нагнітання ситуації росіянами”, - сказав Вадим Трюхан.

Він зазначив, що Україна не буде реагувати на провокації Росії і рухатись вперед. Вона перебуватиме у сповільненому стані, що тільки віддалятиме початок перебудови країни.

“Другий сценарій – це війна. Я б дав йому 30-40%. Не 50, бо тут мова йде не лише про Україну, а й про Європу і світ… Є ще третій сценарій. Що все-таки американці знайдуть аргументи і всадовлять Путіна за стіл переговорів з Україною. Але при своїй присутності. І сформують процес якихось довготермінових домовленостей, в результаті яких ми як мінімум отримаємо контроль над Донбасом”, - додав Вадим Трюхан.

За його словами, наступний рік стане критичним для України і їй буде важко його пережити.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

“Я все-таки оптиміст і сподіваюся, що наприкінці грудня наступного року ми так само підіб’ємо підсумки і будемо говорити про досягнення реальні, а не бутафорські. Будемо прогнозувати уже прориви, а не сценарії поганий, гірший і ще гірший. От зараз ми, на жаль, маємо надіятися на сценарій поганий”, - підкреслив дипломат.

Як повідомляв Знай.ua, медіум зазначила, що Україна оберігається Богом, і тому нічого поганого вона не бачить.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Тарас Чорновіл заявив, що при зруйнованій системі субсидій зростання тарифів може викликати бунт.