Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Коли Зеленський піде, після нього залишаться дві речі: дороги та Кримська платформа. Не так вже й важливо, хто придумав цю ідею, важливо, що Зеленський узяв її на свій прапор, а влада та мої колеги дипломати довели її до логічного завершення. Дуже вдало було обрано дату для саміту – вона давала надію, що на нього приїдуть найвищі гості. А ось з погляду практичної користі все не так просто. Не можна було сподіватися, що після саміту Кримської платформи Крим повернеться до України. Не можна навіть робити прогнози щодо термінів його повернення», - каже Вадим Трюхан.

Він пояснює, що путінська Росія не тільки не хоче говорити про Крим, а й ніколи не захоче торкатися цієї теми.

«Надія на повернення Криму з'явиться лише після відходу Путіна. Тоді, у ситуації турбулентності, у Росії можливі й соціально-економічна нестабільність, і посилення відцентрових тенденцій. Тоді Кримська платформа може зіграти свою роль на практиці», - вважає Вадим Трюхан.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував виступ Володимира Зеленського у парламенті.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Трюхана, Україна у своїй зовнішній політиці балансує між двома найбільшими світовими гравцями – США та Китаєм.